Paketić sreće 4

62,72  Original price was: 62,72 €.55,00 Current price is: 55,00 €.
Na zalihi

Što je u paketu?

Slikovnica Brigaš i Trebaš, Super Ja kartice i Vrećica srećica

Ovaj proizvod je dodan u 140 people'skošarice.

Na zalihi
Šifra proizvoda: vrecica-srecica-brigas-trebas-1-1-1

Opis

Paketić sreće je zaista unio sreću u naš dom. Kartice su jedinstvene i osnažujuće čak i za nas odrasle! Ovo je idealan dar za pokloniti svakome!

mama Lidija

Dodatne informacije

Težina 0,25 kg
Dimenzije 10 × 15 × 7,5 cm
Materijal izrade:

Karton, papira, tkanina

Dodatni opis proizvoda

SUPER JA KARTICE sastoje se od triju kompleta kartica koje pomažu u jačanju, uvježbavanju i razvijanju socio-emocionalnih kompetencija djece predškolske i školske dobi. Samo Super Ja kartice možete kupiti ovjde.

Slikovnica Brigaš i Trebaš pomoći će djeci da se lakše nose s mislima koje ih opterećuju te sa zabrinutošću i tjeskobom, koje svi katkad osjećamo.  To je osnažujuća priča koja pomaže djeci da bolje razumiju svoj unutarnji svijet emocija i da jačaju vjeru u sebe. Za djecu od 5 godina starosti. Gornje granice nema. Samo slikovnicu možete kupiti ovdje.

Vrećica srećica namijenjenja je razvoju samoregulacije, samopouzdanja, samosvijesti, empatije, pozitivnog životnog stava i njeguje ono najvažnije – ljubav prema samome sebi. Namijenjena je našim malim srećicama – djeci, ali i svima odraslima koji žele rasti u ljubavi prema sebi i drugima. Vrećicu srećicu možete kupiti ovdee.