Paketić sreće 3

38,72  Original price was: 38,72 €.35,00 Current price is: 35,00 €.
Na zalihi

Što je u paketu?

Slikovnica Brigaš i Trebaš i Super Ja kartice

Ovaj proizvod je dodan u 5 people'skošarice.

Na zalihi
Šifra proizvoda: vrecica-srecica-brigas-trebas-1-1

Opis

Kao mama, mogu reći da je Paketić sreće bio apsolutni hit u našem domu! Moj mališan je bio oduševljen čim je otvorio paketić. Svaka igračka i iznenađenje unutra izazvali su ogromno oduševljenje i osmijeh na njegovom licu. Paketić sreće nije samo zabava, već i edukacija – primijetila sam kako kroz igru razvija kreativnost i motoričke vještine. Također, kvaliteta igračaka je izvanredna i sigurna za igru. Preporučujem svakom roditelju da obraduje svoje dijete ovim divnim proizvodom!

Margareta
mama​

Dodatne informacije

Težina 0,25 kg
Dimenzije 10 × 15 × 7,5 cm
Materijal izrade:

Karton, papira, tkanina

Dodatni opis proizvoda

SUPER JA KARTICE sastoje se od triju kompleta kartica koje pomažu u jačanju, uvježbavanju i razvijanju socio-emocionalnih kompetencija djece predškolske i školske dobi. Samo Super Ja kartice možete kupiti ovjde.

Slikovnica Brigaš i Trebaš pomoći će djeci da se lakše nose s mislima koje ih opterećuju te sa zabrinutošću i tjeskobom, koje svi katkad osjećamo.  To je osnažujuća priča koja pomaže djeci da bolje razumiju svoj unutarnji svijet emocija i da jačaju vjeru u sebe. Za djecu od 5 godina starosti. Gornje granice nema. Samo slikovnicu možete kupiti ovdje.