Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja i predugovorne obavijesti
Predugovorne obavijesti omogućavaju Kupcu da prije nego što sklopi ugovor na daljinu bude na jasan i razumljiv način obaviješten o nizu okolnosti bitnih za zaključenje, izvršavanje i raskid ugovora.

Općim uvjetima poslovanja uređuju se uvjeti poslovanja i kupoprodaje preko internet trgovine vjezbaonicasrece.hr, odnosno postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih u internetskoj trgovini vjezbaonicasrece.hr te međusobni odnosi i obveze Prodavatelja i Kupca.
Prodavatelj je Obrt Vježbaonica sreće.
Kupac je svaka pravna ili fizička osoba koja ima poslovnu sposobnost te izvrši narudžbu preko mrežne trgovine vjezbaonicasrece.hr.
Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i/ili naručivanja proizvoda snosi Kupac.
Opći uvjeti poslovanja i predugovorne obavijesti čine sastavni dio ugovora sklopljenog na daljinu zajedno sa specifikacijama i cijenom kupljenog proizvoda, te će narudžba i sklapanje ugovora o kupoprodaji biti mogući tek nakon što Kupac potvrdi da je s njima suglasan. Prodavatelj zadržava pravo izmjene ovih uvjeta u svako vrijeme, a navedene izmjene stupaju na snagu nakon objave na ovim mrežnim stranicama.

PODACI O PRODAVATELJU
Vježbaonica sreće, obrt za edukaciju, izdavaštvo i savjetovanje, vl. Tamara Vučković
Rakov Potok, Okićka cesta 34
OIB: 60175156297
Poslovna banka: Zagrebačka banka d. d.
IBAN: HR2723600001102880378
Telefonski broj: +385 98 1625 142
Elektronička pošta: [email protected]
Obrt Vježbaonica sreće prodajom preko mrežne stranice vjezbaonicasrece.hr nastupa u svoje ime.

KONTAKT
Vježbaonica sreće, obrt za edukaciju, izdavaštvo i savjetovanje, vl. Tamara Vučković
Rakov Potok, Okićka cesta 34
Telefonski broj: +385 98 1625 142
Elektronička pošta: [email protected]

GLAVNA OBILJEŽJA ROBE
Proizvodi su prikazani opisno i fotografijama.
Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su predmet narudžbe. Prodavatelj posebno ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo s obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na zaslonu i sl.

Uz proizvode koji se nalaze u katalogu na mrežnim stranicama vjezbaonicasrece.hr nastojimo dati što precizniji opis i sliku proizvoda, no unatoč tomu, ne preuzimamo odgovornost za potpunu točnost navedenih podataka i identičnost isporučenog proizvoda s prikazom na fotografijama. Posebno naglašavamo da do manjih odstupanja može doći zbog specifičnosti materijala od kojih su pojedini proizvodi izrađeni te unikatne izrade samog proizvoda u kojim slučajevima se ne radi o nedostatku proizvoda.

U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda. Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na mrežnoj stranici vjezbaonicasrece.hr podložni su nepravilnostima u radu aplikacije, drugim tehničkim nepravilnostima, tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka ili neispravnosti glede podataka o proizvodima prikazanih na vjezbaonicasrece.hr Prodavatelj zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor.

CIJENA
Maloprodajna cijena robe istaknuta uza svaki proizvod izražena je u eurima s uračunanim PDV-om.

TRAJANJE UGOVORA
Ugovor koji sklapaju Kupac i Prodavatelj jednokratan je ugovor o kupoprodaji koji je konzumiran isporukom robe od strane Prodavatelja i izvršenjem plaćanja od strane Kupca.

Obrada narudžbi
Vaše narudžbe obrađuju se svaki radni dan od 8-16 sati.
Po završetku obrade/slanja Vaše narudžbe, biti ćete obaviješteni putem emaila kojeg ste ostavili prilikom narudžbe.