Brigaš i Trebaš

13,50  Original price was: 13,50 €.11,00 Current price is: 11,00 €.
Na zalihi
Slikovnica Brigaš i Trebaš pomoći će djeci da se lakše nose s mislima koje ih opterećuju te sa zabrinutošću i tjeskobom, koje svi katkad osjećamo.  To je osnažujuća priča koja pomaže djeci da bolje razumiju svoj unutarnji svijet emocija i da jačaju vjeru u sebe.
Za djecu od 5 godina starosti. Gornje granice nema 🙂

Ovaj proizvod je dodan u 102 people'skošarice.

Na zalihi
Add to wishlist1 person favorited this product
Šifra proizvoda: brigas-i-trebas

Opis

Brigaš i Trebaš – slikovnica koja je istovremeno namijenjena djeci i odraslima. Predivno ilustrirana, razigranog i poučnog teksta. Mom djetetu jedna je od najdražih, a ja se osobno – inspirirana pričom – nerijetko obračunavam sa svojim Brigašima i Trebašima 🙂

Manja Jambrišak Račić
mama i autorica bloga “Čitam i kuham”

Jedan od najdražih proizvoda Vježbaonice Sreće, nama je slikovnica Brigaš i Trebaš. Na prvu smo ju posudili u knjižnici, ali toliko nam se svidjela da smo ju uvrstili na naše policu i rado ju čitamo. Vrlo jednostavna a toliko poučna, šarena i lijepo ilustrirana. Djeci će na simpatičan način pokazati kako postoje razni osjećaji, te kako su svi oni dopušteni iako neki nisu ugodni te kako ih prevladati i prihvatiti. Djeca kroz ovakve slikovnice najlakše nauče ali i spoznaju određene situacije. Čitajte im svaku večer. Naša topla preporuka.

Marina
Mamina mala učionica

“Brigaš i Trebaš” je topla i osnažujuća priča koja našu djevojčicu, ali i nas odrasle, tijekom svakog čitanja potakne da zastanemo i razmislimo o vlastitim brigašima i trebašima koji nam prečesto sjede na ramenima. Slikovnica je zabavna, dovoljno jednostavna i shvatljiva da je možete čitati već od najranije dobi, a tematikom dovoljno poticajna da će ju rado čitati i veća djeca. Predivne ilustracije koje prate priču nas svaki put iznova oduševljavaju i već od prve stranice nas potpuno uvuku u Peričin svijet. Za svaku preporuku!

Lucija Pavić

Pozivam sve male i velike čitatelje da radosno uskoče u ovu autentičnu, edukativnu, poticajnu i iscjeljujuću priču koja ima višestruku korist za razvoj svakog djeteta! ,,Kada tebe briga muči, o njoj tada sve nauči. Svojim umom mijenjaj sutra, ljepša će ti biti jutra. Prigrli ti knjigu jako i brigitis riješi lako.”

Marijana Križanović
profesorica i dječja spisateljica

Ova terapeutska priča omogućuje djeci, a i odraslima prepoznavanje i razumijevanje osjećaja zabrinutosti. U današnje vrijeme djeca imaju sve manje vremena za druženje, za bezbrižnost, za igru. Pred njima su brojne aktivnosti, obaveze i izazovi koji vrlo često u njima izazivaju neugodne osjećaje i misli s kojima se teško nose. Stoga je ova zanimljiva, topla i počna priča prekrasnih ilustracija idealna za emocionalno osnaživanje djece. Ona im omogućuje prepoznavanje vlastitih emocija, lakše nošenje s njima i shvaćanje kako u svojim brigama i problemima nisu sama te da uvijek postoji rješenje i netko tko im može pomoći. Preporuka!

Blaženka Mavrić Vadlja
knjižničarka

Dodatne informacije

Težina 0,25 kg
Dimenzije 10 × 15 × 7,5 cm
Materijal izrade:

Karton, papira, tkanina