SUPER JA kartice

25,22

“Super ja kartice sastoje se od triju kompleta kartica koje pomažu u jačanju, uvježbavanju i razvijanju socio-emocionalnih kompetencija djece predškolske i školske dobi.

SUPER JA kartice sadrže:

SOS KARTICE – Što napraviti kada te preplavi neugodna emocija? Ne brini već Stani Odmah Sad i izvuci SOS karticu.

KARTICE LJUTILICE – Mi znamo koje su to situacije koje te najviše ljute. Odabrale smo čak 22 situacije koje ćeš uspješno riješiti uz pomoć…

KARTICE IZ KLUBA SUPERJUNAKA – 22 super junaka, baš poput tebe, čekaju te da zajedno riješite sve neugodne situacije. Oni mogu riješiti baš sve jer imaju super moći koje imaš i ti. Samo ih moraš otkriti. OSLOBODI SVOJE SUPERMOĆI!

3 seta, 60 kartica i bezbroj mogućnosti.

SKU: super-ja-kartice Kategorija: Oznake: , , ,

SOS kartice (STANI − ODMAH − SAD i izvuci karticu)

Neugodne emocije sastavni su dio našeg života. Upravo se s neugodnim emocijama, kao što su ljutnja, strah ili tuga, najteže nosimo. SOS kartice jednostavan su alat koji trenutačno pomaže djeci da se osjećaju bolje. Sastoje se od 14 kartica s različitim aktivnostima za lakše nošenje s neugodnim emocijama. Dijete može nasumce izabrati karticu i napraviti ono što je na njoj predloženo. Ako želi, može i samo, kad mu je to potrebno, odabrati SOS karticu za koju misli da mu u datom trenutku može najviše pomoći.

Kartice ljutilice

Kartice ljutilice situacijske su kartice. Sadržavaju 22 izazovne situacije u kojima se djeca često nalaze, a koje u njima bude neugodne ili frustrirajuće emocije. Kartice ljutilice pomažu djeci da osvijeste koje nam se sve emocije javljaju u određenim situacijama te ih potiču da pronađu najbolji način njihova rješavanja.

Kartice Kluba superjunaka

U Klubu superjunaka nalaze se 22 kartice sa superjunacima. One predstavljaju različite superjunake od kojih svaki ima svoju posebnu supermoć, odnosno vještinu ili kompetenciju koja mu omogućava da s lakoćom savladava sve izazove. Na praznu karticu dijete može nacrtati sebe kao superjunaka i opisati svoju supermoć te tako postati članom Kluba superjunaka.

Dodatne informacije

Težina 0,25 kg
Dimenzije 10 × 15 × 7,5 cm
Boja

Bijela, Crvena