Cjelodnevna edukacija stručnjaka
Aktivnosti za razvoj socio-emocionalnih vještina djece

Da bismo imali uspješno vrtićko i školsko ozračje, prvo moramo raditi na osnaživanju i zadovoljstvu samih odgojitelja, učitelja i ostalih stručnjaka koji rade s djecom.

Upravo zato ćemo ovo zanimljivo druženje započeti jednim osnažujućim predavanjem vezanim uz osobni rast i razvoj.

Nakon uvodnog predavanja slijedi dio u kojem ćemo razmatrati kako se odmaknuti od klasičnog modela discipliniranja djece te se kroz razumijevanje razvoja dječjeg mozga, učenje samoregulacije i produbljivanje povezanosti s djecom, možemo suočiti s različitim izazovima discipline na sasvim novi način.

Nakon stanke za ručak slijedi radionički dio koji se sastoji od dva dijela. U prvom se pokazuju primjeri dobre prakse i regulacije ponašanja djece kroz korištenje povezujućih vježbi i nekih aktivnosti terapije kroz igru (Theraplay) koje mogu značajno unaprijediti odnos s djecom, a u drugom dijelu prikazat će se meditativne tehnike i mindfulness vježbe koje mogu stvoriti mirno, ugodno i veselo ozračje u grupi ili razredu.

Svi polaznici će po završetku predavanja dobiti podsjetnik s najvažnijim znanjima i aktivnostima s predavanja te potvrde o stručnom usavršavanju.

Voditeljice: Tihana Lipovec Fraculj i Tamara Vučković

Gdje, tko, kada?

Mjesto

Kreativni centar Košnica Ratarska ulica 10/1
Rudeš, 10 000 Zagreb

Cijena

90 eura po polazniku. Više polaznika iz iste ustanove ostvaruje popust.

Termin

Listopad 2024.

Prijavnica

Valerija Baran

pedagoginja
Vježbaonica sreće

Vježbaonica sreće...mjesto gdje svatko može naći svoju inspiraciju. Kao školski pedagog mnogo puta sam na stranicama Vježbaonice dobila ideju za neku svoju aktivnost ili radionicu s učenicima i roditeljima. Od srca preporučam sve aktivnosti i proizvode Vježbaonice sreće i zahvaljujem autoricama Tamari i Tihani na njihovoj predanosti, maštovitosti i kreativnosti. Nastavite i dalje prepoznavati potrebe naših mališana i širiti pozitivnu energiju. 💪

Shopping Cart
Nema proizvoda u košarici.

Prijava

Još nemate korisnički račun? Registriraj se sada