Edukacija za roditelje: Odgoj srcem

Kako uspješno komunicirati sa svojim djetetom? Kako razvijati i njegovati povezujući odnos?

Predavanje pruža uvid kako se odmaknuti od klasičnog modela discipliniranja djece te se kroz razumijevanje razvoja dječjeg mozga, učenje samoregulacije i produbljivanje povezanosti s djecom, možemo suočiti s različitim izazovima discipline na sasvim novi način.

Osim odgovora na ova pitanja, ovo predavanje osnažit će vaše roditeljske vještine i pokazati vam kako da budete sretniji i zadovoljniji roditelj. Predavanje pruža uvid kako se odmaknuti od klasičnog modela discipliniranja djece te se kroz razumijevanje razvoja dječjeg mozga, učenje samoregulacije i produbljivanje povezanosti s djecom, možemo suočiti s različitim izazovima discipline na sasvim novi način.

Svi roditelji po završetku predavanja dobit će podsjetnik s najvažnijim znanjima i aktivnostima s predavanja.

Djecu možemo podučiti samo onome što nosimo u sebi. Dođite i ponesite jednog novog i osnaženog sebe kući, svojoj djeci! Vidimo se!

 

Voditeljice: Tihana Lipovec Fraculj i Tamara Vučković

Gdje, tko, kada?

Mjesto

Kreativni centar Košnica Ratarska ulica 10/1
Rudeš, 10 000 Zagreb

Cijena

Cijena radionice je 35 eura, z oba roditelja 55 eura. S obzirom na ograničen broj mjesta, obvezna prijava na mail.

Termin

Po dogovoru.

Prijavnica

Valerija Baran

pedagoginja
Vježbaonica sreće

Vježbaonica sreće...mjesto gdje svatko može naći svoju inspiraciju. Kao školski pedagog mnogo puta sam na stranicama Vježbaonice dobila ideju za neku svoju aktivnost ili radionicu s učenicima i roditeljima. Od srca preporučam sve aktivnosti i proizvode Vježbaonice sreće i zahvaljujem autoricama Tamari i Tihani na njihovoj predanosti, maštovitosti i kreativnosti.. Nastavite i dalje prepoznavati potrebe naših mališana i širiti pozitivnu energiju. 💪

Shopping Cart
Nema proizvoda u košarici.

Prijava

Još nemate korisnički račun? Registriraj se sada