Maš(t)a može svašta - predstava za učenike viših razreda osnovne škole

Maša je učenica osmog razreda koju jednog dana, dok bezvoljna provodi vikend u svojoj sobi u kazni zbog jedinice, nenadano posjeti Mašta. Isprva ljuta na cijeli svijet, Maša odbija razgovarati s Maštom, ali malo pomalo Mašta pomaže Maši prevladati prepreke uma i otvoriti se novom svijetu mogućnosti i perspektiva. Maša uz pomoć Mašte istražuje bogat i kompleksan svijet emocija te uči kako uspješnije komunicirati s vršnjacima i zašto je vještina samoregulacije bitna za naš život. 

Cilj predstave je pokazati učenicima da najopasnija ograničenja žive upravo u našim mislima, da uz pomoć snaga vlastitog uma možemo uljepšati život sebi i svima oko sebe te da su mnogi izumi i umjetnička djela nastali najprije u nečijoj mašti.
Tko zna, možda baš u vašoj učionici sjedi sanjar koji će jednog dana uz pomoć svoje mašte promijeniti svijet.

Glume: Marko Jelić, Tihana Lipovec Fraculj, Tamara Vučković

Predstava „Maš(t)a može svašta“ progovara o jako bitnim i, ovom uzrastu djece, bliskim temama. Radionica nakon predstave sjajno podcrtava sve o čemu se u predstavi govorilo i djeca su se jako rado uključila u sve aktivnosti. Nakon odgledane predstave i djeca i učitelji bili su oduševljeni i izrazili želju da češće imaju ovakve sadržaje u školi.

Dunja Golubić

knjižničarka

Dovedite naše predstave u svoju školu ili vrtić!

Naše edukativne i zabavne predstave su dostupne i za vašu ustanovu. Kontaktirajte nas kako bismo organizirali dolazak i pružili djeci nezaboravno iskustvo.

Sandra Sau

učiteljica razredne nastave

Preporučujem predstavu "Maš(t)a može svašta" svim nastavnicima zbog snažne poruke koju šalje.
Učenicima će pomoći da dozvole svojoj mašti da im otvori neke nove vidike, ali će im pomoći i kako da se lakše nose sa svakodnevnim teškoćama.

Shopping Cart
Nema proizvoda u košarici.

Prijava

Još nemate korisnički račun? Registriraj se sada