U društvu sa srećom - predstava za učenike nižih razreda osnovne škole

Kroz predstavu u kojoj sudjeluju lutke iz svih naših slikovnica vježbat ćemo s djecom – sreću! Predstava je nastala kao autorski projekt Tihane Lipovec Fraculj i Tamare Vučković s ciljem osnaživanja socioemocionalnih vještina djece. Radnja se odvija u Pričosvijetu gdje s Mirkom Bjesomirkom, gospodinom Izom i gospođicom Po, gospodinom Strahojedom, gospođicom Hoću, Brigašem i Trebašem (likovima iz naših slikovnica)vježbamo samoregulaciju, samopouzdanje, empatiju, samosvijest, asertivnost te dajemo mnoštvo alata kako se nositi s neugodnim emocijama poput ljutnje, straha ili bijesa. 

Glume: Tamara Vučković, Tihana Lipovec Fraculj

Ostali detalji:

  • predstava je namijenjena za uzrast djece 1. do 4. razreda
  • predstava je interaktivna i nudi mnoštvo alata koje možete iskoristiti u svome radu
  • trajanje predstave: 45 minuta
  • sa ustanovama radimo preko e-računa

Pozivam sve male i velike čitatelje da radosno uskoče u ovu autentičnu, edukativnu, poticajnu i iscjeljujuću priču koja ima višestruku korist za razvoj Predstava „U društvu sa Srećom“ vedro je putovanje kroz svijet likova iz terapeutskih slikovnica s kojima su već mnoga djeca bila upoznata. Predstava je interaktivna i djeci nudi mnogo vježbi i alata kako se mogu nositi sa svojim emocijama. Glumice i autorice su svojom toplinom i neposrednošću stavile osmijeh na lica prisutne djece i učitelja i zaista se moglo osjetiti da nas je toga dana posjetila sreća. Velika, topla preporuka! djeteta! ,,Kada tebe briga muči, o njoj tada sve nauči. Svojim umom mijenjaj sutra, ljepša će ti biti jutra. Prigrli ti knjigu jako i brigitis riješi lako.”

Dunja Golubić

knjižničarka

Dovedite naše predstave u svoju školu ili vrtić!

Naše edukativne i zabavne predstave su dostupne i za vašu ustanovu. Kontaktirajte nas kako bismo organizirali dolazak i pružili djeci nezaboravno iskustvo.

Shopping Cart
Nema proizvoda u košarici.

Prijava

Još nemate korisnički račun? Registriraj se sada