Paketić sreće 1

35,50  Original price was: 35,50 €.32,00 Current price is: 32,00 €.
Na zalihi

Što je u paketu?

Vrećica srećica s 50 sretnih kartica i slikovnica Brigaš i trebaš

Ovaj proizvod je dodan u 5 people'skošarice.

Na zalihi
Add to wishlist1 person favorited this product
Šifra proizvoda: vrecica-srecica-brigas-trebas

Opis

Kao mama, mogu reći da je Paketić sreće bio apsolutni hit u našem domu! Moj mališan je bio oduševljen čim je otvorio paketić. Svaka igračka i iznenađenje unutra izazvali su ogromno oduševljenje i osmijeh na njegovom licu. Paketić sreće nije samo zabava, već i edukacija – primijetila sam kako kroz igru razvija kreativnost i motoričke vještine. Također, kvaliteta igračaka je izvanredna i sigurna za igru. Preporučujem svakom roditelju da obraduje svoje dijete ovim divnim proizvodom!

Margareta
mama​

Dodatne informacije

Težina 0,25 kg
Dimenzije 10 × 15 × 7,5 cm
Materijal izrade:

Karton, papira, tkanina

Dodatni opis proizvoda

VREĆICA SREĆICA sastoji se od 50 sretnih kartica. 25 kartica s narančastom poleđinom su SRETNE MISLI tzv. afirmacije. Sve su napisane u rimi kako bi ih djeca lakše i veselije savladala i kako bi ove misli postale dio njihovog unutarnjeg “ja”. Drugih 25 kartica s ljubičastom poleđinom sadrže SRETNE AKTIVNOSTI, odnosno kratke vježbe, upute ili detaljnija pojašnjenja koja su povezana sa sretnim karticama iz prvog seta te daju djeci alate kako navedenu misao provesti u djelo. Kartice su namijenjene djeci od 5 godina starosti. Njihova je namjena višestruka.

Slikovnica Brigaš i Trebaš pomoći će djeci da se lakše nose s mislima koje ih opterećuju te sa zabrinutošću i tjeskobom, koje svi katkad osjećamo.  To je osnažujuća priča koja pomaže djeci da bolje razumiju svoj unutarnji svijet emocija i da jačaju vjeru u sebe. Za djecu od 5 godina starosti. Gornje granice nema.